Բաղադրամասեր Շաքարավազ – 2 ճ/գ, ձու – 4 հատ, կարագ – 100 գ, աղ, բուսայուղ, շաքարի փոշի 
 
Պատրաստման եղանակը Կարագը, աղը և շաքարավազը խառնել 300 գրամ ջրի մեջ և եռացնել:
 
Վերցնել կրակի վրայից, քիչ քիչ լցնել մաղած ալյուրը, խառնել, խմոր պատրաստել: Հատ-հատ ավելացնել ձվերը, խառնել: Պատրաստի խմորը լցնել խմորեղենի ձևավորման համար նախատեսված ներարկիչի մեջ: Բուսայուղը տաքացնել 190 աստիճան: 
 
 Ներարկիչի միջոցով խմորը ձողիկների կամ կիսալուսինների նման լցնել բուսայուղի մեջ և տապակել մինչև կարմրեն: 
 
Պատրաստի չուռռոսները շարել անձեռոցիկի վրա, որպեսզի յուղը քամվի, վրան շաքարի փոշի ցանել և մատուցել տաք-տաք: