Ժամանակն է նախապատրաստվել ամանորին և մի լավ մտածել ամանորյա ուտեստների մասին, թե ինչ կարելի է պատրաստել և ինչպես։
 
Բայց մեր հայկական տոնական սեղանին կա մի բան, որը առանց քննարկման, պետք է պարտադիր լինի։ Դա խոզի բուդն է՝ ջեռոցում պատրաստված։ Էլ ի՞նչ նոր տարի, առանց խոզի բդի:
Այդ իսկ պատճառով, առաջարկում եմ այդ պատասխանատու գործին անցնելուց առաջ, դիտել այս տեսանյութը, նոր անցնել գործի։
Ինչպե՞ս պետք է ճիշտ պատրաստել խոզի բուդը ջեռոցում, որ այն ախորժելի և հյութեղ լինի: